English

Kujdes Kate Midelton, kur të dalësh nga makina (FOTO)

Dukesha e Kembrixhit Kate Midelton ka arritur të bëjë një dalje të suksesshme dhe mjaft elegante nga makina, edhe pse fustani i saj tepër elegant dhe i hapur deri te kofshët e ka vënë pak në siklet por me modesti ajo ka ditur të justifikojë daljen e saj.

Bashkë me princin ata ishin në një darkë private, me rastin e takimt të Thirty Club, ku anëtarët e këtij klubi janë njerëz të fuqishëm të biznesit të Britanisë.

Darka ishte shtruar në një nga vendet elitë të ngrënies në hotelin Claridge në Mayfair.
Në takim diskutohen dhe çështjet e ditës por nënshkruhen dhe marrëveshje të rëndësishme lidhur me bizneset.

KOMENTE