English

Mënyra perfekte për të parkuar (FOTO)

Fqinjët ishin të mërzitur me fqinjin e tyre 24 vjeçar lidhur më mënyrën se si ai ngiste makinën në një zonë të populluar.

Një mëngjes të bukur kur 24 vjeçari Zbigniew Filo nga Lubczyna, Poloni doli për të ndezur makinën, nuk e gjeti në vendin ku e kishte parkuar por e pa atë majë një peme.

Policia mbërriti pas marrjes së një telefonate dhe morri vesh se idea qe realizuar nga fqinjët, të cilët e konsideronin si të rrezikshëm ngarjen e makinës prej tij, sa ai mund të vrasë ndonjë në atë mënyrë.

Tani ai me siguri duhet të medohet mirë para se të verë çelsin në ndezjen e makinës.

KOMENTE