English

Miss Anglia 2012 në lojën me shkopinj flake

Jessie Palmer, 20 vjeç pritet që me talentin e saj të dalë fituese në spektaklin e Miss Anglisë në vitin 2012.

Brenda 1 minute ajo kërkon të bëjë një spektakël të vërtetë përmes numrave me shkopinj zjarri.

Zeshkani studion psikologji penale në Universitetin e Hull, dhe pranon se ajo është një kalimtar stereotipike në konkurs.

Zonja Palmer beson se performanca e saj do t'i japë asaj një avantazh konkurrues mbi vajzat e tjera.
Por ajo nuk u sugjeron asnjë amatori të thjeshtë ta realizojë numrin e saj pasi është e rrezikshme, pa trajnim nuk arrihet kollaj.

KOMENTE