English

Seks në klasë gjatë një ore leksioni

Përsëri seks në klasë por këtë herë në provincën e Peruxhias madje gjatë orës së mësimit.

2 studentë të shkollës së mesme ishin duke bërë seks në klasë gjatë orës së leksionit dhe ata u zbuluan ose më saktë u spiunuan nga shokët e tyre tek mësuesja.

Më pas drejtoria e shkollës ka biseduar me familjet e tyre të cilët kanë pohuar vetëm frazën" na vjen turp për fëmijët tanë" ranë dakord vetëm për 15 ditë përjashtim nga shkolla.

Drejtoresha donte të dinte se si ndodhi ndërkohë që mendon se vitin tjetër të futin leksione mbi edukimin sentimental dhe kontrollin e emocioneve dhe jo atë seksual.

KOMENTE