English

Shezai Skendaj tentonte të vetëdigjej me benzinë (VIDEO)

Paraditen e sotme në qytetin e Vlorës një person me emrin Shezai Skendaj 67 vjeç kishte ndaluar në një shesh dhe bërtiste se do vriste veten duke e djegur me benzinë. Policia ka ndërhyrë për ta ndaluar veprimin agresiv që donte të bënte.
Njëra prej arsyes ishte vrasja e djalit të tij në Itali.
Lind pyetja, pse po shtohen dita ditës këto lloj kërcënimesh të tilla?
Por dhe njerëzit janë bërë dhe indiferentë tani aq sa nuk u bën më përshtypje pasi shprehen se ai që do të vritet, nuk ka pse del në shesh dhe të bëjë spektakël.
972

KOMENTE