English

Televizioni Rus, muzikë shqip në faqen zyrtare

Edhe faqja zyrtare e Radio- Televizionit Rus nuk ka shpëtuar pa u sulmuar nga Hakerat e Kosovës.

Në faqen zyrtare www.tvyanaul.ru do të dëgjoni muzikë patriotike shqiptare dhe në sfond do të dalloni flamurin shqiptar.

Madje në faqe është lënë dhe një mesazh në të cilin thuhet:

“#Message for AntiALBANIAN People ...
Ju Mendoni që KOSOVA nuk është ende e pavarur
E keni gabim , Sepse Pavarsia e Kosovës është shpallur , Më 17 shkurt të vitit 2008
Mitrovicën nuk e shesim, Mitrovica është e jona si gjithmonë
Ne nuk duam paqe me ju, sepse ne i urrejmë skllevërit.
Data e "17 Shkurtit" po i afrohet për të bashkuar të gjithë shqiptarët
Amanet e kom prej shqipes ta ruj venin tem.
Hacked by ; UnikHacker - AcK3rMan. - bLacKc00d3R - MuLTi-Acidi - aLphabeT / KHC/”,

KOMENTE