English

Qytetet që nuk flenë kurrë

Praktikisht nuk ka qytete që janë krejtësisht 24-orë gjatë gjithë vitit duke mos fjetur, theksoi Marion Roberts, profesor i dizajnit urban në Universitetin e Westminster të Londrës.

Por disa vende që orët e tyre të natës i kanë kthyer në punë, argëtim por pse jo dhe shkak për krime do t'i gjeni si më poshtë.

Shumë vende shprehe se aktivitetin ekonomik të tyre e kanë më shumë natën. Ndaj nëse doni të mos flini bëni ndonjë vizitë në këto qytete.

Sipas renditjes

1. Kajro
2. Montevideo
3. Malaga
4. Zaragoza
5. Madrid
6. Barcelona
7. ​​Valencia
8. Sevilje
9. Buenos Aires
10. Bejrut
11. Londër
12. Paris
13. New York

KOMENTE