English

Beyoncé, 20 000 dollarë këpucë për foshnjën 4 muajshe (FOTO)

Beyoncé ka festuar Ditën e Nënës për herë të parë që pas lindjes së vajzës së saj që ka mbushur 4 muaj Ivy Blue.

Këngëtarja është vetëm një nga shumë të famshmet që sot për herë të parë kanë festuar Ditën e nënës.

Nëna e saj Tina Knowles ka organizuar gjithçka për këtë ditë si dhe shpenzimet që do të bëjnë për të. Ajo do të gatuajë ushqim tradicional dhe do të mblidhen të gjithë së bashku për të festuar herën e parë të kësaj ditë magjike për Beyonce.

Gjithashtu çifti i ri kanë shprehur dëshirën për të patur dhe fëmijë të tjerë.

Çifti tashmë kanë paguar 3500 dollarë për një krevat portativ, 600,000 dollarë për një kalë lëkundës dhe kanë shpenzuar 20,000 dollarë deri tani, në mbledhjen e këpucëve për foshnjën e tyre.

KOMENTE