English

Unë jam seksi dhe e di atë (FOTO)

Pas një pushimi, ish ylli i programit TOWIE, bashkë me miqtë e tij ka pushuar duke treguar dhe muskujt e tij tepër të tonifikuar në një nga plazhet e Los Anxhelos.

25-vjeçari Mark Wright është shoqëruar për në plazh, i cili është një lokacion për bodybuilders dhe gjimnastë, me një grup miqsh ku bashkë me ta kanë ngritur disa pesha.
Wright i cili aktualisht është duke filmuar skenat e tij të fundit për programin në ITV2, netët hollivudiane të Mark Wright, bëhen së shpejti miq me një djalë kaçurrels dhe gjimnastikor i cili i ofroi atij disa këshilla se si të bëjë më shumë gjimnastikë në natyrë.

Ai ka treguar trupin e tij tepër seksi dhe shprehet i bindur duke thënë se jam super seksi dhe e di mjaft mirë këtë, por me kaçurreslsin bie pak në kundërshtim pasi trupi i tij reflekton një pamje më të mirë.

Gjithashtu Mark Wright flitet se është i pasur për moshën që ka dhe gëzon një shtëpi të madhe dhe mjaft të shtrenjtë.
Është beqar ndaj bën një prezantim të shtëpisë së tij edhe pjesën e brendshme, ku në njëfarë mënyre "fton edhe vajzat" që të mos rrinë duarkryq para tij.

KOMENTE