English

Shqipëria rikthen ligjin për kufirin (VIDEO)

Shqipëria, pavarësisht faktit se tashmë edhe si anëtare e NATO-s, nuk mund t'ia cënojë askush integritetin territorial, nuk ka ende një ligj për kufijtë e saj.
Deputeti socialist Ilir Gjoni, ministri i Brendshem Bujar Nishani dhe ai i Parties fryma e re demokratike Gazmend Oketa kërkuan futjen ne fuqi te menjehershme te ligjit te vjeter

"Ne nuk mund të bëjmë sikur nuk dimë, që potencialisht dhe ligjërisht vendi ynë kishte ngelur pa kufij", tha Gjoni.

1016

KOMENTE