English

25 mijë dollarë unaza e gruas së Mark Zuckerberg

Ai nuk mban një diamant verbues në gishtin e tij por Priscilla Chan e vendosi pra disa ditësh në ditën e dasmës të saj me themeluesin e rrjetit Facebook Mark Zuckerberg.

27 vjeçarja e ka treguar unazën e saj me rubin të kuq gjatë drekës në Palo Alto, California ditën e sotme.

Pavarësisht nga cilësia e dobët e fotove fotografi ka sugjeruar se velra e saj ishte rreth 25 mijë dollarë dhe dizenjuesi i unazës ka qënë vetë burri i saj.

Por unaza është konsideruar të jetë jo shumë e vlevshme për ditën e martesës, Zuckerberg i ka kushtuar rëndësi pasi ai ka një peshë tepër të madhe në kulurën e vendit.
Ata tani po mendojnë të nisin një muaj mjalti por asnjë informacion nuk bëhet i ditur.
Në vendet aziatike gurët janë përdorur për të dekoruar fisnikët e lartë indiane dhe kinezë.
Rubini janë gurët që vendosen në themelet e shtëpive në Azi për të ndihmuar që të sjellin fat të mirë në një strukturë.
Gruaja e re e zotit Zuckerberg është amerikano-kineze.

KOMENTE