English

Jennifer Lopez bashkohet me ish-burrin e saj vetëm për një mbrëmje (FOTO)

Jennifer Lopez dhe Marc Anthony janë kthyer së bashku, të paktën për një mbrëmje.

Një bashkim emocional në skenë si ata dolën së bashku në vend pushimin Mandalay Bay në Las Vegas.

Ata pas një kohe të gjatë të ndarë janë bashkuar në skenë madje dhe me një përqafim që tregonte një rehati mes të dyve, ndërkohë Mark ka dashur ta puthë atë në buzë por kanë përfunduar në një përqafim të ngrohtë.

Më pas diva e skenës ka prezantuar këngët e saj me një hyrje spektakolare në skenë ndërsa Mark ka kënduar vetëm.

Më pas vonë në mbrëmje Jennifer është parë duke festuar me të dashurin e saj Casper Smart.

KOMENTE