English

Britney Spears shfaq probleme shëndetsore

Britney Spears arriti në audicionet e X Factor në Kansas City sot, me një pamje të përkryer në një fustan të bardhë me lule.

Por këngëtarja ka humbur qetësinë e saj vetëm disa çaste pas daljes nga makina e saj , pasi ajo humb ekuilibris pasi u pengua, por që nuk ra fatmirësisht.

Ajo përshëndeti tifozët jashtë në pritje dhe më pas u bashkua me kolegët e saj gjyqtarë.

Muajin e kaluar u ngjall një frikë në stafin e punës të këngëtares pasi ajo shfaqi paqëndrueshmëri dhe lodhje, ndërkohë mendohet se ajo ka një superlodhje mendore gjë që ka shkaktuar gjendjen e saj shëndetsore jo të qëndrueshme.

KOMENTE