English

Prostituta që fjeti me Rooney dhe Balotelli është me kancer

Jenny Thompson, ndoshta një emër i përfolur nga media për faktin se si prostitutë ajo kishte fjetur me disa nga futbollistët si Mario Balotelli, apo Wayne Rooney dhe historitë që ajo krijoji për t'u bërë e famshme.

Por një lajm i keq bëhet i ditur për të pasi 22 vjeçarja dyshohet të jetë me kancer të lëkurës. Arsyeja mendohet të jetë marrja e rrezeve artificiale për nxirrje të trupit tre herë në ditë si dhe injeksionet pasi më parë ishte shprehur: Dua të dukem e bukur dhe seksi.

Ajo ndihet në depresion edhe pse është duke pritur akoma për një përgjigje të biopsisë dhe u zotua se do të bënte përpjekje për të kthyer veten ashtu si ajo kishte qënë.

Në vitin 2010 Jenny shiti një histori duke pretenduar se e zuri gjumi me Rooney, i cili e kishte paguar 1200 pound, kur Coleen gruaja e tij ishte shtatzënë dhe i dyti ishte Mario Balotelli.

KOMENTE