English

Euro 2012. Përleshje mes tifozëve në Varshavë (VIDEO)

Mbështetësit ruse përplasen me policinë në Poloni vetëm disa orë para se Polonia të luajë me Rusinë në Varshavë. Policia u përlesh me tifozët në afërsi të Stadiumit Kombëtar, ndërsa tifozët gjithashtu ndoqën mbështetësit rivale para ndeshjes në Euro 2012.

Me gaz lotsjellës, plumba plastike dhe ujë u përdorën nga policia, gjatë një numër incidentesh të veçanta për ndeshjen në Stadiumin Kombëtar. Më shumë se 100 arrestime janë bërë dhe 10 njerëz u plagosën. Problemi u ndez megjithë një operacion të sigurisë të paparë. "Ne jemi ende duke monitoruar situatën dhe duke u përpjekur për të identifikuar mbështetësit e përfshirë. Operacion nuk ka mbaruar nga ana jonë pasi ne vazhdojmë në përpjekjet tona për të kapur ata që janë duke shkaktuar probleme," tha një zëdhënës i policisë.
1110

1111

KOMENTE