English

Rrjeti i drogës, 8 shqiptarë të arrestuar në Itali

Janë vënë në pranga nga policia italiane 8 shtetas shqiptarë të akuzuar për trafikim të lëndëve narkotike.

Ata janë:

Shkëlzen Laçi, 27 vjeç, i akuzuar për shpërndarje droge
Fatos Sula, 33 vjeç
Hektor Muka, 29 vjeç
Florentin Kulluri, 25 vjeç
Altin Ajazi, 33 vjeç
Saimir Hysa, 33 vjeç
Elvi Kici, 20 vjeç
Alban Toska, 25 vjeç.

Por rrjeti i drogës përbëhej dhe nga një shtetas maqedonas Harun Mergeli, 37 vjeç dhe nga 3 shtetas italianë Santo La Greca, 40 vjeç, Angelo Caliolo, 36 vjeç dhe Giuseppe Caliolo, 34 vjeç.

Droga kokainë, marijuanë, hashash vinte nga Shqipëria dhe shpërndahej në çdo lloj ambienti.
Dhe në total numri i arrestimeve shkon 42 persona.

KOMENTE