English

Gjyqtarja e X-Faktor seksi në ditëlindjen e saj

Nicole Scherzinger sapo mbushi 34 vjeç. Gjyqtarja e X-Faktor ka festuar ditëlindjen e saj në LAS Vegas.

Nicole organizoi një festë për të festuar ditëlindjen e saj në klub nate TAO brenda pjesës veneciane dhe ajo ishteshumë e lumtur për paraqitjen e saj me një fustan të shkurtër që shkëlqente.

E ftuara e nderit, Nicole u paraqit me një tortë të përpunuar nga esenca bimore, markë që ajo promovon.

KOMENTE