English

Motrat bionde Sam dhe Billie Faiers freskohen në Las Vegas (FOTO)

Motrat bionde Sam dhe Billie Faiers të programit TOWIE kanë marrë ca ditë pushimi duke u argëtuar në klubet e natës në Las Vegas.

Motrat bashkë me grupin e vajzave mikeshat e tyre kanë marrë pjesë dhe në një festë 'Rehab' party në Hark Rock Hotel & Casino pasditen e së dielës.

Temperaturat e larta kanë bërë që pishina të jetë e mbushur plot me vajza dhe djem të rinj që freskoheshin duke pirë dhe birra të ftohta.

Ato janë bashkuar dhe me meshkuj gjatë bisedave të ndryshme duke u shprehur se të njohësh miq të rinj nuk ka asgjë të keqe.

E kush nuk do të donte të merrte pjesë në këtë festë?...

KOMENTE