English

Zbulim i çuditshëm në fund të Detit Baltik

Eksploruesit e detit kanë zbuluar një objekt në formë "UFO" në fund të Detit Baltik dhe shprehen se pajisjet e tyre elektrike nuk punoni kur ata qëndronin mbi objekt.

Zhytësi profesional Stefan Hogerborn pjestar i grupit "Ocean X" ka bërë këtë deklaratë duke thënë se disa nga kamerat dhe telefonët satelitorë nuk punoni kur ato ishin direkt mbi këtë formë të çuditshme që nuk e dinë se çmund të jetë.

Pajisjet filluan të punojnë vetëm kur stafi u largua rreth 200 metra dhe përsëri kur u kthyen ato u ndalën së punuari. Pra ky ishte një test i sigurtë shprehete zhytësi Hogerborn.

Grupi mendoi se teori të tilla nuk mund të ekzistojnë por tani që e provuam disa herë ata nuk mund ta imagjinojnë një situatë të tillë duke i çuar ata të mendojnë që mund të jetë një meteorit apo një asteroid, apo një vullkan, apo një bazë anije e Luftës së Ftohtë, ose është një UFO ...

Objekti është zbuluar majin e kaluar por tani u bë e njohur pasi nukl ka patur fonde për verifikimin e tij. Ekipi ka bërë disa fotografi dhe tani kompania po përpiqet të tërheqë turistë për të shkuar atje dhe të vertetojnë këtë teori që ekipi zbuloi.

Por dihes se Deti Baltik është një "minierë" apo një thesai për anijet e mbytura nga gjuetarët e anijeve. Mendohet se mund të jenë 100 000 objekte në fund të detit.

KOMENTE