English

Carla Bruni, përsëri shtatzënë

Ish-Zonja e Parë franceze Carla Bruni është shtatzënë me fëmijën e saj të tretë në moshën 44 vjeçare, është deklaruar sot.
Fëmija do të jetë i dyti për burrin dhe ish-presidentit Nicolas Sarkozy, 56, raporton revista Closer e Francës.

Shpallja vjen pas raporteve të kësaj jave se Bruni kishte "rënë në depresion 'pasi Sarkozy u mund në zgjedhjet presidenciale të muajit të kaluar.

Ashtu si në fëmijën e parë dhe tani mjekët e kanë këshilluar të jetë tepër e kujdesshme në ecje dhe ngritje peshash pasi mund të humbasë fëmijën e saj.

Bruni e cila ka pasur mardhënie të mëparshme me Mick Jagger dhe Eric Clapton - ka gjithashtu edhe 11-vjeçarin Aurelion djalin me profesorin e filozofisë Raphael Enthoven.
Sarkozi ka dy djem, Pierre, 25, dhe Jean, 23, nga martesa e tij e parë në Marie-Dominique Culioli, i cili u divorcua në vitin 1996.
Ai ka dhe një 13-vjeçar Louis, nga martesa e tij e dytë me Cecilia Ciganer-Albeniz i cili u divorcua në vitin 2007.


KOMENTE