English

Komisionerët e Komunës Dajç dënohen me burg

Është shpallur dhe vendimi lidhur me 8 komisionerët e qendrës së votimit në fshatin Dragushë, Komuna Dajç në Lezhë, të cilët akuzohen për shpërdorim detyre dhe deformim të rezultatit të zgjedhjeve 8Maj 2011.
Gjykata e Lezhës pas 9 seancave gjyqësore i ka dënuar komisionerët me 8 muaj burg 7 prej tyre dhe njëri është dënuar 4 muaj burg.

8 Komisionerët

Lulzim Paloka, kryetar i QV (PD)
Ndoc Marku, nënkryetar i QV (PS)
Mark Kola, anëtar i QV (PS)
Zef Gjoni, anëtar i QV (PBDNJ)
Pjetër Marku, anëtar i QV (LSI)
Pal Prendi, anëtar i QV (PD)
Gentian Kovaçi, anëtar i QV (PD)
Gent Marku, anëtar i QV (PS)

KOMENTE