English

Mario Balotelli së shpejti baba

Ai mund të ketë qenë duke qarë lotë e trishtim pasi vendi i tij humbi me Spanjën natën e fundit, por, Mario Balotelli tashmë ka marrë një ngushëllim para se loja të ishte luajtur.

Ish e dashura e sulmuesit italian Raffaella Fico i kishte thënë para ndeshjes gjysëm-finale kundër Gjermanisë, që ajo ishte shtatzënë me fëmijën e tij.

24-vjeçari Modeli ka konfirmuar se fëmija është i takon futbollist të quajtur Super Mario.

Në një intervistë të dhënë për website Sport Mediaset, ajo kishte treguar se kishte marrë në telefon Marion një ditë para ndeshjes në gjysmëfinale dhe i kishte treguar se ishte shtatzënë duke pritur fëmijën e tij. Ai pas një moment heshtjeje i kishte thënë se morri lajmin më të gëzuar në botë.

Ndërkohë modelja 24 vjeçare Raffaella Fico ka përfunduar mardhënien me Balotellin në 29 prill dhe në mes të majit ajo ka konfirmuar shtatzaninë e saj duke i thënë të parit Marios dhe nënës së saj.

RAFAELLA tani pretendon që Mario 21 vjeç i kënaqur, do të përpiqen të rindërtojnë mardhënien e tyre përsëri.

Ajo tha se ai kurrë nuk u ndal së dashuruari atë dhe ai gjithmonë donte të kishte një djalë me të dhe madje edhe të martohej.

KOMENTE