English

Aktorja e filmave Bond, zhvishet lakuriq

Berenice Marlohe, aktorja e filmave Bond dhe modelja e veshjeve të brendshme sjell këtë radhë të brendshme femrash me aroma të shijshme për revistën GQ, duke i prezantuar në trupin e saj lakuriq.

Atë edhe nëpër filma, asnjëherë nuk e keni parë si këtë herë me trupin e saj pothuajse lakuriq me një bukuri femërore që të mahnit.

Ajo shprehet: sot shihni shumë femra lakuriq kudo dhe ato vijnë e të bëhen të mërzitshme, dhe më pas hidhni vështrimin në një femër që vishet dhe duket më tërheqëse.

Por ajo thjesht ka sjellë të brendshme femrash në këtë revistë.

Ajo ka shtuar se në fillim të gjithë thoshin vajza Bond, vajza Bond, pasi nuk e mendonin se një ditë do të më shihnin me të brendshme.

KOMENTE