English

Çiklisti David Millar do të marrë pjesë në Lojrat Olimpike 2012

David Millar më në fund është emëruar për të marrë pjesë me ekipin GB, të çiklizmit në Lojrat Olipmike të Londrës.

Ai ishte pezulluar nga garat e tij për një periudhë 2 vjeçare pasi kishte rezultuar pozitiv me doping.

Por këtë vit Shoqata Olimpike Britanike(BSH) zyrtarisht ka shfuqizuar ndalimin e tij.

Ekipi GB nuk ka fituar medalje në çiklizmin rrugor në Lojërat Olimpike që nga Atlanta 1996, medalje broxi ngaMax Sciandri dhe Chris Boardman.

Megjithatë, shpresat janë të larta në Londër për këtë vit, pavarësisht se Britania kurrë nuk ka fituar medaljen e artë në garat olimpike në çiklizëm për meshkuj.

Por Shoqata antidoping duke parë mundësitë e Britanisë dhe për të parë Britaninë në krye ka marrë një vendim të tillë për t'i dhënë shanc Londrës.

Lindur: 4 Jan 1977
Vendi i lindjes: Malta
Kombësia: Skocez
Ekipi: Garmin-Barracuda

KOMENTE