English

Emma B kritikohet për ndryshimin e trupit të saj

Ajo është një ish-modele e modës e cila së fundmi fitoi vendin e parë në kategorinë bikini në një konkurs të Bodybuilding.

Megjithatë, Emma B pranon se ajo vuante ngacmimet për pamjen e saj.
33 vjeçarja është paraqitur me veshje plazhi duke treguar trupin e saj shprehet në intervistë: kam qarë dhe për orë të tëra.

Duke folur për revistën NOW, ajo tha: "Njerëzit kanë ndryshuar opinionin për mua duke më sharë dhe duke thënë se dukem e vjetër, por unë nuk jam dobësuar, thjesht doja një ndryshim që është veçse i shëndetshëm "

Ajo ka nisur trajnimin në palestër që të hiqte ato pak kg të tepërta që morri nga shtatzania dhe dikush në palestër i sugjeroi të merrte pjesë në konkurse të tilla pasi këto janë masive në Evropë dhe USA.
Në fund ajo shton se ndihet e kënaqur me trupin që ka krijuar dhe e dashuron atë dhe ajo ashtu si më parë deklaroi që nënat e moshës 30 kanë mundësi të ndihen seksi dhe të bukura.

KOMENTE