English

Gjermani. 4 të vdekur nga pengmarrja

Në rajonin e Karlsruhes në Gjermani janë marrë peng nga një person i armatosur disa persona. Zona është rrethuar nga policia por akoma nuk ka asnjë kontakt me pengmarrësin.

Katër persona, janë raportuar të vdekur në një shtëpi në jug të Gjermanisë sot, tha një zëdhënës i policisë.

Forcat speciale hynë në banesë dhe gjetën 4 trupa të vdekur dhe dyshohet se njëri prej tyre të ketë qënë dhe pengmarrësi.

KOMENTE