English

Britney Spears trupi i rinisë së përhershme

Britney Spears ka ekspozuar trupin e saj shtathedhur në krijimet e ndryshme që ngjitet në audicionet X Faktor.
Megjithatë, transformimi i vërtetë se si ajo është zvogëluar përsëri në ish formë e saj atletike u shpall sot.

Nënë e 2 fëmijëve ka arritur format e saj të trupit në mënyrë perfekte si të një atleteje të vërtetë.

Ajo është parë me burrin dhe 2 djemtë e saj, për një pushim disa ditor në plazhin e tyre të preferuar në Hawaii.
KOMENTE