English

Perikli Gjika humb jetën dhe një tjetër plagoset. Aksident në Lushnjë

Vdekja e një personi dhe plagosja e një personi tjetër ka qënë rezultati i një aksidenti të ndodhur në Lushnjë te vendi që quhet "Ura e Remasit" komuna Remar.

Perikli Gjika i cili ka vdekur dhe një person tjetër është plagosur pasi duke udhëtuar me motoçikletë e cila ka dalë ngarruga dhe është përplasur.

Personi tjetër emri nuk bëheti ditur, u çua menjëherë në spital dhe është jashtë rrezikut për jetën.

Forcat e policisë të cilat kanë nisur hetimet për zbardhjen e plotë të shkaqeve të aksidentit

KOMENTE