English

Të kujt janë këto foto? Vendosni emrat

Fotot që paraqiten në krah janë foto të modeleve, aktoreve, pra emra të botës së artit të cilat adhurojnë sportin e vështirë të SERFIT.

Ato gjatë pushimeve të tyre në plazhe të ndryshme kanë realizuar dhe fotot të cilat tregojnë trupin e tyre në "nivele të larta".

Celebrity body surfing-përfshin emra si Heidi Klum, Sam Faiers, Kelly Osbourne, Rihanna, Miranda Kerr, Barbados, të cilat kanë treguar pjesët më seksi të trupit të tyre.

Fotot janë të emrave të mësipërm, ndërsa emrat të vendosen nga publiku...

KOMENTE