English

Aktorja Naomi Watts, perfekte në rolin e Princeshës Diana (FOTO)

Tashmë të gjithë po presin me padurim sidomos adhuruesit e Princeshës Diana daljen e filmit për jetën e saj.

Por ajo çka ka habitur të gjithë është roli i luajtur nga aktorja Naomi Watts e cila me aftësinë e saj ka ditur të realizojë në prefekten më të afërt skenat e princeshës Diana gjatë 2 viteve të fundit të jetës së saj.

Këtë javë u xhiruan dhe skenat e fundit që tregojnë Princeshën Diana gjatë pushimeve me Mohamed Al Fayed dhe skenat me të 1 javë para se të vdiste.

Aktorja Naomi Watts tregon se është "tmerruar" duke marrë rolin e Princeshës Diana.
Le të presim deri sa filmi të dalë.

KOMENTE