English

Djali i Sylvester Stallone vdes papritur

36-vjeçari, djali i Sylvester Stallone u gjet i vdekur të premten, duke e lënë aktorin e madh në një gjendje shoku të vërtetë.
Një hetues i qarkut në Los Angeles tha se nuk ka gjetur asnjë shenjë dhune në trupin e tij apo vrasje. Pranë tij ishin gjetur vetëm disa shishe por nuk mund të them se çfarë ishin pa u hetuar.

"Sylvester Stallone është shkatërruar mbi humbjen e papritur të djalit të tij", tha publicisti Michelle Bega në një deklaratë. "Mëshirën e Tij dhe mendimet janë me nënën djalit Sasha."

"Sage ishte një njeri shumë i talentuar dhe i mrekullueshme, humbja e tij do të ndihet përgjithmonë," tha Bega.
George Braunstein, një avokat i cili ka përfaqësuar Sage Stallone për 15 vjet, tha se trupi u gjet nga një punonjëse shtëpieditën e premte pasdite. Miqtë dhe të njohurit ishin shqetësuar për shkak se ata nuk kishin dëgjuar nga Stallone që ditën e kaluar, tha Braunstein.

Sage Moonblood Stallone ishte më i madhi i fëmijëve të Sylvester Stallone dhe ai ka luajtur bashkë me babain e tij në dy filma. Ai ishte i pari i dy djemve Stallone që ka pasur me gruan e parë Czack Sasha.
Sage Stallone bëri debutimin e tij duke vepruar në vitet 1990 "Rocky V" dhe u shfaq edhe me babain e tij në vitin 1996 e "Daylight.".

"Ai ishte shumë i respektueshëm nga të gjithë aktorët në të gjithë filmat," tha Braunstein. "Ju nuk mund të përmendni një film që ai nuk di çdo gjë rreth tij".
Sage Stallone gjithashtu drejtoi 2006 shkurtër "Vic," i cili u shfaq në Festivalin e Filmit në Palm Springs.
Braunstein tha se Stallone ishte duke planifikuar të martohet për herë të parë, dhe kishte kërkesa të shpeshta për të punuar në filma.
"Ai ishte një regjisor i plotë i jetës me të ardhmen e tij tërë përpara," tha Braunstein. "Ai ishte thjesht, shumë i lart, entuziast dhe pozitiv.
"Unë mendoj se ky ishte ndoshta një lloj aksidenti".
Braunstein tha se Sage Stallone admironte atin e tij, por ishte duke punuar shumë për të bërë emrin e tij në industrinë e filmit.
"Ai ishte shumë krenar për babain e tij dhe krenar të jetë bir i babait të tij," tha Braustein.

KOMENTE