English

Fshati Olimpik i Londrës. Çdo gjë perfekte dhe gati për Lojrat Olimpike(FOTO)

Çdo gjë ka përfunduar dhe pritet vetëm dita e madhe të vijë. Këto janë fjalët që lideri kryesor Robert Hardman që udhëhoqi përgatitjen për Lojrat Olimpike 2012 në Stratford, ndihet i lumtur për punën që është bëre në mënyrë perfekte deri në detaje.

Nëë zonë e tërë e ndriçuar duke ecur që nga Celebration Avenue, poshtë në Cheering Lane dhe përballë Victory Park është një mrekulli e vërtetë.

Çdo person do të ndihet rehat në çdo gjë. Çdo ndërtesë ka një funksion të caktuar dhe me emrat e anëtarëvee të tij nga vendet e ndryshme. Të gjithë çuditen për emrin që i është vendosur "Zona bregdetare" apo dhe "Fshati Olimpik i Londrës".

Madje një ndërtesë është e caktuar për masazhe falas, kujdes flokësh, kondoma falas dhe trajtim të lirë dentar.

Fotot në krah sjellin pamjet nga "Fshati Olimpik i Londrës" me mabjentet komode të akomodimit të pjesëmarrësve.

KOMENTE