English

Jeta dhe vdekja në luftën moderne. Sallat e operacioneve (FOTO)

Fotografitë unike zbulojnë realitetet e jetës dhe vdekjes në teatrin operativ të luftës moderne në Afganistan

Fotot janë marrë nga një mjek i cili ka shkuar në bastionin e luftës në Afganistan për të për të studiuar punën në grup dhe kirurgët luftarakë.

Dr Mark de Rond, një ass/profesor dhe reçensues në Strategjinë dhe Organizimin nga Shkolla e Kembrixhit, përjetoi një eksperiencë të paparë duke sjellë dhe për shikuesit fotot nga realiteti i jetës dhe vdekjes në luftën moderne.

KOMENTE