English

Rihanna pas vdekjes së gjyshes, përsëri me pushime (FOTO)

Pasi ka mbajtur disa ditë zi për gjyshen e saj që vdiq në fillim të muajit, ajo ka shkuar përsëri për t'u kënaqur disa ditë në Barbados.

Rihanna ka vendosur për të shijuar sportin e ujit, aq sa e tregon dhe fytyra e saj momentet e kënaqësisë që i fal ai lloj sporti.

Por gjatë pushimeve ajo është parë të pijë dhe cigare të dyshimtë, ndërsa ka thënë se mua më pëlqen të bëj gjërat më të mira.

Ajo është argëtuar me miqtë e saj dhe më pas është parë dhe duke u freskuar me birrë të ftohtë corona.

KOMENTE