English

Shefi më i kërkuar i terroristëve në botë, admiron Cameron dhe Johnson

Një nga shefat më të kërkuar terroriste në botë i ka thënë udhëheqësit pakistanez se ata duhet të aspirojnë dhe të jenë më shumë si David Cameron dhe Boris Johnson.
Hafiz Saeed, i cili ka një dhuratë 10 million dollarë amerikane në kokën e tij, ka deklaruar admirimin e tij për politikanët e historisë kur ai depozitoi një kërkesë në Gjykatën e Lartë Lahore duke bërë thirrje për zyrtarët publikë në Pakistan për të ulur poshtë jetësën e tyre super të privilegjuar.

Sipas The Daily Telegraph, Saeed shkroi në peticionin se elita politike e Pakistanit janë duke jetuar si mbretërit dhe princat në shtëpitë e qeverisë luksoze. Kryeministri britanik jetonte në banesë me 4 dhoma gjumi.

"Kjo është me të vërtetë islamike, pasi ai ka ndjekur Sunetin e Profetit të Shenjtë salallahu mbi të," shtoi ai.

Sipas Saeed, Presidenti Asif Ali Zardari ka udhëtuar për në Britani kohët e fundit me avion privat por të paguar nga shteti pakistanez.

Por Saeed beson se ata duhet të udhëheqin jetën e tyre edhe si kryetari i bashkisë së Londrës, Boris Johnson, i cili është i njohur për ngarjen e biçikletës për në punë dhe Z. Cameron, i cili përdorte rregullisht një biçikletë para se të bëhej Kryeministër.
Sipas Saeed, udhëtimi me trena dhe autobusë është më 'islamik'si mënyrë jetese.

Por, pavarësisht se admiron Z. Cameron dhe Z. Johnson, Saeed është themelues i Lashkar-e-Taiba - një grup terrorist i cili ka sulmuar trupat indiane në Kashmir.
Në maj, SHBA ofroi 10.000.000 $ për informacione mbi rolin e tij të dyshuar në 2008 Mumbai ku prej sulmeve u vranë më shumë se 166 njerëz.


KOMENTE