English

Kate Upton, kokëfortë. Nuk dua të rri pa ngrënë (Foto dhe Video)

Ajo është quajtur yndyrë, vulgare dhe e trashë.
Victoria Secret e përplas atë si një vajzë të dukshme që duhet të dobësohet.

Por 20-vjeçarja modelja Kate Upton është duke sfiduar kritikët dhe aq sa ajo shprehet se nuk mund të rrijë dot pa ngrënë, ajo shijon jetën duke ngrënë ushqim të shëndetshëm.

Kate ka marrë pjesë këtë javë në New York Fashion. Ajo tregon se trupi i saj do të punojë më së miri nëse ha ushqim, dhe nuk dëgjon agjentët e saj nësë e kritikojnë. Madje ata e kanë refuzuar nëse i kërkon ndihmë pa i përmbushur këshillat që ata i japin.

" Unë nuk marr as drogë dhe nuk pij alkool, pse atëher duhet të mos shijoj të ngrënit e shëndetshëm?"- shprehet Kate.
Madje Victoria Secret i ka sugjeruar dhe stilisteve të tjera që të mos e pranojnë Kate pasi është shumë e dukshme yundyra në trupin e saj.

Por Kate ka vazhduar punën e saj madje këtë vit ajo është zgjedhur të jetë në kopertinën e Sporteve duke prezantuar rroba banje.
1192

KOMENTE