English

Nëna e 14 fëmijëve fiton 5000 dollarë në natë duke bërë striptizëm (FOTO)

Ajo ka bërë tashmë një film porno solo në një përpjekje për të paguar faturat e saj astronomike për të rritur 14 fëmijët e saj. Ndoshta ju kujtohet nga shkrimet e para se si ajo filloi të angazhohej duke shitur truoin e saj në këtë mënyrë për të rritur familjen e zogjve të saj.

Dhe gjatë fundjavës, Nadya 'Octomom' Suleman shkon dhe bën striptizëm pasi është e vetmja mundësi që mund të fitosh shpejt dhe mjaftueshëm para.

Nënë e vetme, 37 vjeç, thuhet sipas mediave se ishte paguar thuhet se 5000 $ të premten e kaluar vetëm për të hequr në skenën e striptizmit të brendshmet e saj nën tingujt e Rihannës në një klub në Florida.

Ajo hoqi veshjet e saj deri edhe reçipetat dhe kërcente për shumë kavalierë që adhurojnë striptiznin.

Por një balerinë u shpreh: me të vërtetë ajo nuk mund të kërcejë, por kjo është plus për ne, pasi një ditë do të jetë e zënë nga ajo.
Por klubi West Park tërhoqi ditën e premte 2 fishin e klientëve më shumë, nën slloganin: "Unë e pashë Nadyan lakuriq"

KOMENTE