English

10 vjeçari gjen hardhucën brenda në bukën e blerë në dyqan

William Evans, 10 vjeç, ishte duke prerë bukën e tij në feta për ta bërë gati për në shkollë.

Por ai ka marrë një surprizë të bukur pasi ka gjetur një hardhucë të ngordhur ngjitur në njërën anë të bukës.

Ka telefonuar prindërit të cilët më pas lanë shkuar në dyqanin ku është blerë buka në dyqanin Tesco në Axminster, Devon, dhe i kanë treguar për ngjarjen por ata i kanë thënë se është e pamundur.

Familja Evans ka vendosur të takojë organizatën e mbrojtjes së shëndetit për të diskutuar çështjen, ndërkohë po mban në frigorifer bukën dhe hardhucën e gjetur në të.

KOMENTE