English

Adelina Tahiri me klipin e saj të ri "Trilioner" (VIDEO)

Në javën që kaloi këngëtarja Adelina Tahiri përgënjeshtroi lajmin mbi EZELIN, duke thënë se gazetarët i bëjnë lajmet ashtu si ata duan, asgjë nuk kam thënë në lidhje me EZELIN e telenovelës, janë të gjitha të pavërteta.

Ndërkohë ajo gjithë kohës ka punuar për xjerrjen e 2 klipeve të saj, gjatë kësaj vere të cila shpreson që të pushtojnë bregdetet me pushues.

Së pari ajo ka publikuar këngën e saj më të re “Trilioner”. Ajo është një këngë verore e cila vjen në bashkëpunim me Fiton Jusaj dhe pritet dhe një klip tjetër.
1197

KOMENTE