English

Fëmija më i vogël në botë vetëm 2.5 kg dhe 54 cm i gjatë

Me një buzëqeshje të natyrës gjallë, Liang Xiaoxiao është si çdo fëmijë tjetër.

Ajo luan me të vegjëlit e tjerë lojra të ndryshme, por pamja e saj të gënjen, pasi është tre vjeç dhe madhësia e saj është jonormale si e fëmijëve të tjerë.

Besohet se vajza është më e vogla në botë.

Ajo ka lindur me një peshë prej 1.05kg dhe një gjatësi prej vetëm 33cm. Por tre vjet më vonë ajo është vetëm 54 cm e gjatë dhe peshë vetëm 2.5kg.

Mjekët në Huaihua, Kinë, besoj se një mutacion gjenetik ka ndaluar zhvillimin e saj.

Megjithatë asgjë nuk e ndalon atë për të marrë dashurinë e nënës së saj dhe kujdesin nga stafi mjekësor i spitalit të Fëmijëve të Provincës Hunan në Changsha të Kinës.

KOMENTE