English

Seks në xhami, çon çiftin në burg

A e dini cili është vendi më i sigurt për seks të pandërprerë?
Po dikush ka vendet e veta të preferuara si një hotel apo një plazh i braktisur etj.
Por një çift që ishte nxehur keq, i kapur dorë për dore ka bërë marrëdhënie seksuale në një xhami në Gilgil pranë Nairobi në muajin e shenjtë mysliman të Ramazanit.

E pra, Peter Kimani dhe Jennifer Wairimu janë gjetur fajtor nga gjykata dhe u dënuan me burg për 18 muaj. Dhe ju e dini se çfarë! Çifti nuk është musliman.

Çifti kërkoi mëshirë duke thënë se ata e bënë atë se nuk kishin njohuri pasi ata ishin të dehur. Por gjykatësi tha se "Duke pasur marrëdhënie seksuale në një xhami është gjëja më e neveritshme për fenë dhe vetëm një fjali mund të japë drejtësi për këtë".

Pra, ju dueht të kujdeseni për veten dhe të siguroheni që ju keni gjetur vendin e duhur për të pasur marrëdhënie seksuale të pandërprerë.

KOMENTE