English

Si të keni kujdes nga xhepistat super profesionistë (VIDEO)

Scotland Yard thotë se ka marrë informacione se bandat e organizuara nga Amerika e Jugut dhe Lindore janë duke planifikuar një fushatë të krimit gjatë Lojrave Olimpike.

Disa banda janë tashmë në Britani të Madhe, duke nxitur një rritje të krimit të vogla.

Një numër i operacioneve policore janë nisur për të trajtuar këto banda, si bastisjen e shtëpive të tyre dhe të dyshuarit sipas të dhënve në rrugë.

Chris Rogers ka udhëtuar për në Barcelonë, një pikë e nxehtë për "këarrierën e xhepistave", ku ai gjeti një bandë rumune të cilët pretendojnë se janë duke planifikuar vjedhjen e turistëve gjatë Lojrave Olimpike.
1196

KOMENTE