English

Trajnimi i skuadrës anti-terroriste SWAT, në Kinë (FOTO të paimagjinueshme)

Fotot në krah janë foto të marra nga trajnimi i skuadrës anti-terroriste SWAT që zhvillohen në Kinë.

Foto që për dikë mund të jenë jo reale, por ato janë të gjitha nga trajnimi i përditshëm që ata kanë zhvilluar.

Interesante është dhe pjesëmarrja e femrave dhe jo vetëm e meshkujve. Në baltë, llucë dhe ujë ata janë tepër të saktë dhe të përpiktë në detyrën që u është ngarkuar.

KOMENTE