English

Treni më i shpejtë në botë zbulohet në Kinë (VIDEO)

Si ekonomia e Kinës dhe popullsia po zgjerohet, bëri që nevojat e transportit të rriten. Edhe pse pronësia e makinave është në rritje, qeveria po investon më shumë në hekurudhat.

Kina tani ka trenin më të shpejtë në botë. Ai shkon nga qyteti qendror i Wuhan deri në bregdetin e jugut, me një shpejtësi prej më shumë se 380km / h.
1199

KOMENTE