English

Vonohet porosia në restorant, vrasin shefin e kuzhinës

Raul Lopez ka gjetur vdekjen nga një breshëri plumbash prej një grupi klientësh në Los Anxhelos, SHBA.

Klientët ishin ulur në restorant dhe kishin bërë porosinë për të ngrënë, por ata ishin ankuar se ajo ishte vonuar.

Shefi i kuzhinës LOpez i tha nëse ishin mërzitur të largoheshin nga restoranti i tij.

Në të vërtetë ata u larguan pasi zbrazën një breshëri me plumba mbi trupin e tij duke e lënë të vdekur në vend.

KOMENTE