English

Lopën e vjedhur e fut në makinë

Policia në Ukrainë tha se arrestoi një hajdut blegtoral të dyshuar të cilit makinë i mbeti në një hendek me një lopë dhe një qengj brenda.

Hetuesit thanë se Anatoli Stepanyuk kishte hequr sediljet e pasme nga makina e tij Lada sedan, për të futur kafshën brenda dhe kishte ecur rreth 15 km nga vendi ku e kishte vjedhur.

Por afër shtëpisë së tij ai kishte ngecur në hendek.

Policia tha se Stepanyuk u arrestua në shtëpi dhe në fillim pretendoi se makina e tij ishte vjedhur, por në fund pranoi veprimin e tij.

Stepanyuk përballet tani deri në gjashtë vjet burg.

KOMENTE