English

Veza më e madhe në botë

Pula 1 vjeçare e fermerëve Steve dhe Annie Egginton nga Chew Magna, Somerset ka bërë në vezë tre herë më të madhe se veza normale e cila peshonte 170.09712 gram.

Pula e bëri vezën e saj një ditë para ditëlindjes së zonjës së shtëpisë.
Ndërsa Steve shprehet se nukka parë një vezë të tillë edhe pse ka 3 dekada që mban pula në shtëpi.

Në vend që ta mbanin vezën se mund të ishte më e madhja në botë, ata preferuan që ta hanë për mëngjes e cila i dha një vakt më të pasur çiftit dhe ishte me të vërtetë e shijshme.

KOMENTE