English

Qeni i çuditshëm ka tërhequr 200 000 fansa në youtube (VIDEO)

Video e mrekullueshme e qenit nga Ukraina i cili është në gjendje të vrapojë, kërcejë dhe kacavirret ashtu si një atlet dhe akrobat i vërtetë.

Tani një ndjesi në internet, TreT, i cili peshon 33 kg, ka arritur të tërheqë rreth 200,000 hite në YouTube me aventurën e tij të fundit.

1273

KOMENTE