English

Djalit të vogël i mbetet koka në një parmak ballkoni (VIDEO)

Një djalë kineznë Hezhang County duke luajtur me fëmijët e tjerë e ka futur kokën në një hapësirë të një parmaku guri. Kur ka dashur ta heqë kokën ai nuk mundej.

Zjarrfikësit u thirrën në skenën e aksidentit, e cila ishte në shkallët e ndërtesës së qeverisë lokale.

Duke përdorur pincë hidraulike për hapjen, zjarrfikësit zgjeruan hendekun në parmak si dhe duke mbrojtur kokën e djalit nga mbeturinat në rënie.
1279

KOMENTE