English

Francesco Matrone, mafiozi i Camorras arrestohet nga policia

Autoritetet italiane kanë arrestuar një drejtues të grupit kriminal Neopolitan Camorra, i cili është konsideruar si një nga kriminelët më të rrezikshëm-të vendit.

Më shumë se 100 agjentë dhe një helikopter u përfshinë në operacion për të arrestuar Matrone Francesco - i njohur si "The Beast" - pranë Salerno në jug të Italisë të premten.

Matrone, i dënuar për vrasje të dyfishtë dhe u dënua me dy kushtet e jetës, ka qenë në arrati që nga viti 2007. Ai ishte në listën e Ministrisë së Brendshme së nëntë të arratisurve të lartë.

Mediat italiane thonë se autoritetet i ndërprenë për një kohë kërkimet ndaj Matrones, për t'i dhënë atij të kuptohet që nuk po "kërkohej më" dhe 65-vjeçari ka kontaktuar gjatë javës së festave tradicionale italiane përsëri me anëtarët e tij të familjes.

KOMENTE